torsdag 27 maj 2010

I grusgången

Så här ser det ut i vår grusgång just nu. De som bodde i huset tidigare petade visst ner utblommade lökar i kruka längs husets sydvästsida. En tradition vi förstås kommer att fortsätta. Vet inte om ni kan se det på bilden, men det kommer också fullt med självsådda tulpaner. Ska bli roligt att se om de kommer att blomma någon gång i framtiden (och hur de då kommer att se ut).

10 kommentarer:

 1. Jättefint när det inte ser så "ordnat" och prydligt ut!
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Lisas torp:
  ...och läckert när det är helt okoordinerat i färg, eller hur!?

  /IET

  SvaraRadera
 3. Fint och roligt, det blir ju mera slumpartat och verkligen växterna som väljer sin plats! Sophia

  SvaraRadera
 4. Gillar idén jättemycket och lite vilt och galet tycker jag att det ska vara i en trädgård, blir mer charm då :-)

  SvaraRadera
 5. Vilt och galet, instämmer med föregående skrivare! Har också ett ställe där jag sätter allt som sorteras bort. Undantaget kallar jag det och när barnbarnen var här förra helgen var det den "rabatten" de stannade inför och utbrast: Va fint!...

  SvaraRadera
 6. Smart.....jag har oxå en sån "hörna".. :)
  Håkan

  SvaraRadera
 7. Sådana där "rabatter" är ju alltid lite spännande och naturen sitter nog inte och tänker om färgerna passar varandra utan hur växterna trivs brevid varandra.
  Skönt när inte allt blir precis som man vill, saknar det på balkongen förutom att jag har blivit med ett gäng flitiga lisor som jag inte riktigt är sams med, men jag kanske blir efter denna sommar vem vet?
  Kramar:)

  Är lite sugen på den där kryddväxt boken du har varit med och illustrerat, har önskat mig den så nu är det bara att vänta och se.

  SvaraRadera
 8. Medveten röra är betydligt charmigare än omedveten dylik. Kul med de små frösådda!
  Du frågade om min akleja. Ja den är frösådd. Fick fröer som skulle vara 'Formosa', men det blev allt möjligt annat av de fröerna!
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 9. Tulpaner är härliga, så många varianter och färger. Jag gick förbi ett bestånd av rödvit- och grönvit-randiga idag t.ex. Jag visste däremot inte att de självsådde sig, det trodde jag inte att lökväxter gjorde... Man lär sig hela tiden!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...