tisdag 12 maj 2015

Rabarberfestival i Sörmland

Så var det dags igen för den årliga sörmländska Rabarberfestivalen. All info och karta till alla medverkande finns på rabarberfestival.se. Vågar nästan lova att det finns något som lockar. Varför inte prova rabarbersorbé på Grinda Gårds-glass mellan Flen och Malmköping? Besök Bondens Egen Marknad i Mariefred. Eller hälsa på hos Gun Haglund och Kalle Källander utanför Katrineholm och shoppa fina ekologiskt odlade rabarberplantor?


Hos Gun Haglund på Sörtorp kommer även jag att medverka. I Gårdsgalleriet kommer vi visa utvalda delar av våra produktioner. Jag kommer bl a visa akvareller och en liten kollektion trädgårdsprydnader i form av blommor av glas.
Välkomna!


2 kommentarer:

  1. Vad kul det har jag aldrig hört tidigare det är bra med bloggen då dyker det upp en massa spännande saker genom er.Vet ännu inte om jag ha möjlighet att vara där.
    Ha det gott och lycka till
    Kram Meta

    SvaraRadera
  2. Very interesting blog. A lot of blogs I see these days don't really provide anything that attract others, but I'm most definitely interested in this one. Just thought that I would post and let you know.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...