måndag 7 mars 2011

Mattes gosegubbe

Det fanns en tid då jag flängde runt på uställningar ett par helger i månaden med min favoritpojke Lotus. Nu har han fyllt tio och de dagarna är sedan länge förbi. Men ibland är det kul att ta med honom igen. Nu är han nybliven "veteran" och tävlar i den lilla klassen med katter som är tio år eller äldre.


Han fick så mycket beröm min vita springare, min riddare, min prins, min gullegubbe. Utrolig fin och atletiskt, sa den norska domaren. Snill och blid, vidunderlig farve. Best in show i sin klass blev han.

Jag försökte ta några hjältebilder på honom idag när han satt på varmvattenberedaren. Men han ser bara snäll och lite generad ut. "Värst vilket liv för en ännu en plastbuckla" ser han ut att tänka. Världens bästa Lotus.


12 kommentarer:

 1. Vilken charmknutte, ser hur mysig ut som helst.

  SvaraRadera
 2. Så vacker han är din gentleman, även om han är blygsam!

  SvaraRadera
 3. Han är ju så fin din gosegubbe.
  Får väl säga grattis både till dig och Lotus för priset och grattis till hans 10-åriga födelsedag.
  Klapp och kram:O)

  SvaraRadera
 4. Grattis! Otroligt snygg katt. Gillar verkligen Siamesutseendet. Men trots att det är kul att vinna skimrande bucklor, var placerar man de sen hemma? Prisskåp känns kanske inte helt rätt.

  SvaraRadera
 5. Vilken charmig gentleman! Och tio år är ingenting för en hjältekatt.

  SvaraRadera
 6. Fagras:
  Ack ja, ett ständigt dilemma det där. De brukar stå framme tills man tröttnar på att damma dem. Sen hamnar de på någon hylla, lite undangömt, och slutligen i förrådet. :-) Men den största vi har står faktiskt framme för jämnan. Just nu ligger det plastspindlar i dem. Men vi har även använt den till att lägga nycklarna i. :-)
  Den här har lite annorlunda form än de andra, så den blir nog kvar ett tag. (Är man stolt utställningsmatte så är man. :-))

  /iet

  SvaraRadera
 7. Deg vil jeg følge fremover:) Velkommen til å titte innom meg også. Mette

  SvaraRadera
 8. Plastspindelförvaring, det var orginelt. Vi fick en glasskulptur en gång, i stående format med en mässingsbricka på. Den stoltserade på vår spiselkrans i ett år. Svårsmält men vår hund vann den ju...

  SvaraRadera
 9. Ja, jag är inte mycket för utställningar, men jag känner igen en snygg katt när jag ser en.
  Han är rasande grann, din prins.

  SvaraRadera
 10. Men vilken vacker gentleman, och det ser ut som om han vet om det. :)

  SvaraRadera
 11. Lotta:
  Du har helt rätt, speceillt efter utställningar har han väldigt hög svansföring och rak rygg. Nästan lite svårt att hålla sig för skratt ibland. :-)

  Christina:
  De är väldigt roliga i lagom doser. Man lär sig mycket genom att tala med andra uppfödare. Ett bra sätt att ha koll på vad som händer inom ens ras helt enkelt.

  Fagras:
  Ha ha, ja, vad gör man inte för sina husdjur. :-)

  Furulunden:
  Ska kika in hos dig på en gång.

  /iet

  SvaraRadera
 12. Vad vackra katter du har! Han ser verkligen väldigt snäll och mjuk ut :).

  Hälsn Marie-Louise

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...