torsdag 29 augusti 2013

Om att jobba hemma

Mellan slipning av golvlister och ommålning av väggar (inomhus tack och lov) så försöker jag att hinna med att fota för min nästa bok. Eftersom det står möbler och flyttkartonger precis överallt så har det varit något av en utmaning de senaste veckorna. Kan ju inte säga att det direkt underlättar att ha tre hjälpredor som måste ha sina nosar med i allt som sker.

Kan inte låta bli att skratta åt eländet. Vad tycker ni, kan jag ha med den här bilden i boken? :-)8 kommentarer:

 1. Den där bilden kan du definitivt ha med i boken! Humor är aldrig fel!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mira: Är du säker på att humor väger starkare än hygien? Det är inte jag. ;-)

   Radera
  2. MEN, det slår mig nu, man skulle kunna ha med uppslag eller två i slutet kanske, med "misslyckade" foton. :-))))

   Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 2. För mig som har bacillskräck ;-) (snudd på, iallafall) tycker jag inte om bilden. Det ser inte aptitligt ut, vilket är meningen, antar jag? Men till ett privat fotoalbum är det en kul bild!!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 3. Det ger ju onekligen mer liv åt bilden ;). Att det skulle vara ohygieniskt tänkte jag inte alls på, jag vet ju iofs inte vad för sorts bok det är, men jag brukar vara känslig för så´nt. Misslyckat foto är det INTE, möjligen ett "under arbetet"-foto, först eller sist i boken.
  Kram EL

  SvaraRadera
 4. Åh, den bilden fångar mig. Känner igen de där fyrbenta som gärna vill vara med. Överallt. Jag tycker om bilden, men förstår att en del ryser. Jag myser. (Nu en varm o go tax i famnen där jag sitter vid mitt skrivbord o försöker få ngt gjort...)
  Ha det gott!
  /Katarina

  SvaraRadera
 5. Hi hi känner allt igen det där. Man måste skratta vad annars kan man göra? Tipsade om dig till Drömhem hoppas det blev något.
  Du vet ju att jag gillar det du gör.
  Kram
  Annika

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...