onsdag 14 september 2011

Man tager vad man haver

Jag lider egentligen inte brist på blommor i trädgården nu, men att bara låta de skira blomstänglarna på sallaten gå i kompostbingen... nej, det kan jag inte. De får göra tjänst som prydnad på planteringsbordet ute några dagar innan det är dags att helt säga adjö.


Vad ska man säga om resterna av Katja då, Katja som dånade in i Sörmland igår morse och härjade som värst under kvällen och natten? Jag kan iallafall berätta att jag inte längre behöver fundera över om jag ska hinna se rosenskärorna blomma. Alla plantor utom en är av vid marken, och de tog bambustörarna med sig i fallet. Det ser bokstavligen talat ut som om en storm har dragit fram i rabatten.

4 kommentarer:

 1. Så himla trist med dina rosenskäror! Jag gick och var livrädd igår för de nya skotten på rosorna som är fulla av knoppar dessutom - ja, att de skulle brytas, men som tur är klarade de sej!
  Himla trist med blåst!

  Dina salladsblommor gör sej fint även i vas! Ja, man tager ju vad man haver, nu när mång blommor börjar tryta! Vi kan vara hoppas på en riktigt varm och skön höst och helst ingen snö alls i vinter...!!!:)
  Ha det fint!
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Lisa:
  Det stod i nån tidning (minns inte vilken) i förra veckan att denna vinter väntas bli som de två föregående...

  /IET

  SvaraRadera
 3. Är det inte regn, så är det storm .... Man har lite svårt att värja sig mot dessa naturens krafter. Nu ser vi fram mot en fin fredag (har "dom" lovat!). och helg. Kram

  SvaraRadera
 4. Då Iann, kommer jag som en räddande ängel. Ut med gammalt och in med nytt. Behöver din adress så skickar jag Kärleksörten till dig på måndag.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...