fredag 13 januari 2012

2012

Önskar alla som tittar in hit ett alldeles särdeles bra år.
För min egen de hoppas jag att det kommer att bjuda på stunder likt den i fotot nedan; tid att njuta av att vara ensam på en brygga med morgonkaffet när solen går upp. Jag önskar mig också att släkt och vänner ska fortsätta vara friska, och att det ska bli hårdare straff för djurplågeri.


Några har undrat varför det inte kommer några uppdateringar här längre, och det korta svaret på det är att vi har haft enorma problem med internetuppkoppling och även telefoni. Jag vet inte hur många timmar jag ödslat detta år på att sitta i telefonkö och i support. Inget har blivit bättre, snarare tvärtom. Just nu väntar jag på ett nytt modem som förhoppningsvis ska göra så att jag får fast bredband igen. Det är inte helt lätt att sköta sina kontakter med omvärlden uteslutande med mobiltelefon. I december dog dessutom två datorer, ingen data är förlorad (vi har åtminstone lärt oss hur viktigt det är med backup:er) men det tar tid att sätta sig in i nytt system och att få allt att fungera igen.
Jag längtar efter att få läsa ikapp på alla bloggar och se vad som händer hos er och hur ni har det. Håll tummarna för att det nya modemet ska lösa mina uppkopplingsproblem.

1 kommentar:

  1. GOTT NYTT ÅR! Hoppas din kontakt med omvärlden håller i sig. Tekniken är underbar, när den fungerar, men fyyyyyyy när det krånglar. Hoppas vi "ses" snart igen.
    En skön fredagskväll önskar Eva Linnea

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...