onsdag 15 februari 2012

Förändringar

Nu ska jag försöka lösa ett problem som stört mig ända sedan jag startade den här bloggen. Jag har aldrig kunnat dra & släppa objekten i marginalspalterna. När jag velat ändra något i dem så har det bara låtit sig göras genom att återanvända redan befintliga fält. Eller ta bort allihopa och sedan lägga in dem på nytt (med ny bilduppladdning, och nya texter). Det har gjort att jag väldigt sällan har uppdaterat text och bilder i marginalspalterna. Det har varit för tidskrävande.


Eftersom blogger numera tillhandahåller färdiga mallar med tre spalter så ska jag prova någon av dem istället för den här som är specialgjord. Jag har gjort några tester och ser att mycket information här på sidan försvinner eller flyttar på sig. Det betyder att bloggen förmodligen kommer att se lite underlig ut under några dagar. Förhoppningsvis löser jag det, annars kommer här snart en blogg som blir "ny" både till utseende och innehåll.

3 kommentarer:

 1. Det ska bli spännande att se det slutliga resultatet. Kram från Eva Linnea

  SvaraRadera
 2. Du kommer säkert att bli nöjd med ditt nya val.
  Jag ser att du har vattenstämplat dina bilder. Jag har nu tröttnat på att mina bilder stjäls och dessutom säljs på nätet. Nu ska jag också skapa en transparent vattenstämpel, som ligger mitt på bilden och som blir jobbig att ta bort.
  Lycka till med nya designen!

  SvaraRadera
 3. Eva Linnea: Ja, snart klar. Så kul det är när allt funkar igen. :-)

  Randi: Det är inte snyggt, men på något vis vänjer man sig som betraktare har jag märkt. TOch tack för hälsningen!

  /IET

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...