måndag 4 juni 2012

Nähänä!

Nää, det bråkar fortfarande. Samma sak med min kattblogg, den vill inte ta emot bilder heller. Ska leta rätt på en dator med annat system och se om det kan vara där problemet ligger. Och inte får man svar från blogger/google heller. Och regnar gör det fortfarande. Och grönt och fint är det ute.

5 kommentarer:

 1. Laddar du ner bilder från Picasa? Kanske felet ligger där, eller blir det likadant om du t. ex laddar ner från annan källa?
  Tyvärr vet jag inte mycket, men jag googlade på error 400, och hittade litet.

  Hoppas det löser sig!
  /Ruben

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har testat några olika varianter, men inte alla. Blandannat har jag provat gamla bilder som redan ligger i Picasaalbumet som blogger skapar av sig själv, men det funkar inte heller.
   Ska testa från ett annat system i kväll och se om det gör någon skillnad.
   /iet

   Radera
 2. för mig funkar det inte att ladda upp bilder kdirekt från datorn, jag msåte lädda upp dem till picasa först, och sen funkar det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset Anna. Jag brukar aldrig göra på annat sätt än att ladda upp direkt från datorn, det har funkat i fyra olika bloggar i fem års tid, men blir det ingen rätsida snart ska jag testa ditt förslag. Bussigt att du skrev rad.
   /iet

   Radera
  2. Jo, jag gjorde så tidigare också, men helt plötsligt så funkade det inte alls längre. Jättedrygt med det där extra momentet, speciellt när uppkopplingen emellanåt försvinner.
   Ursäkta alla stavfel i förra kommentaren, hade visst lite bråttom. Ibland hinner fingrarna inte med riktigt.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...