lördag 2 juni 2012

Ofrivillig bloggpaus

Jaha, så sitter man här igen med error 400 och/eller 404 sedan i tisdags. Det är stört omöjligt att ladda upp bilder. I tisdags ville jag visa äppelblom med brudspirea, i onsdags nävor, i torsdags klematis och igår hade jag blivit glad om jag hade kunnat ladda upp vad som helst. Håll tummarna att de snart fixar vad det nu är som krånglar, för nu börjar jag få tråkigt. Och det värsta (men samtidigt bästa) är att det äntligen regnar. Jag såg verkligen fram mot en lång morgonfika vid datorn och bloggen med regnet smattrande mot fönstret. (Regnet behövs verkligen, det har gått så långt att gräsmattan mot söder är helt sönderbränd.) Tjoho, då får jag väl städa köksskåpen istället då.

10 kommentarer:

 1. Inte roligt när tekniken inte fungerar. I veckan försvann bilderna i de senaste inläggen (men det varade bara i ett par timmar, sedan kom de tillbaka). Har för mig, att det finns något ställe, där man kan anmäla fel. Lika bra att göra det när det nu har krånglat så länge!!

  Visst behövs regnet, det håller jag med om. Men, måste det vara så kallt?!!!!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 2. När du loggar in på ditt konto, kommer du till en sida med bla en graf. Längst upp står det något om skräppostidentifiering och anmäl problem. Klicka på det, så kommer du till en sida, där du har en del alternativ för att anmäla fel.
  /R

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ruben, jag har precis suttit här och letat efter något ställe, men hittade ingenting, trots att jag vet att jag sett det tidigare.
   Kram, kram.

   Radera
  2. Haha, man kommer till ett forum där man kan ställa frågor, och när jag försöker posta min fråga får jag meddelandet "du kan inte få kommunikation med den här servern".
   Suck! Google!

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Kolla med mina bloggvänner Fixa din blogspot! De har för det mesta bra svar. De finns dessutom på Facebook, och där kan du ställa dina frågor och ofta få tips snabbt. Kolla bland mina vänner på FB, så hittar du gruppen där! Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har redan kollat deras sida Mira, de hade inget.

   Radera
 5. Vad trist, det har hänt mig en gång och man tappade onekligen sugen på att fortsätta en period. Jag skrev på någon server och olika folk svarade, men har tyvärr glömt var det var.
  Det tog ett tag att vänja sig med det nya, som de har ställt till med på blogspot, inte alltid kul med ofrivilliga förändringar.
  Tur att det regnar så att allt får ny växtkraft därute i trädgården.

  SvaraRadera
 6. Jo det har krånglat ofta denna vecka. Nu var det även error för att lämna kommentarer hos några av er! Gratis är inte alltid gott...men det fortsätter att växa utanför fönstret. Särskilt efter regnet gissar jag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där med kommentarskrångel verkar gå i perioder. Ibland är det stört omöjligt att skriva något, men nästa vecka fungerar det som vanligt.
   Men, i ärlighetens namn är inte bara "gratis" som inte funkar. Vi betalar flera hundra i månaden för internetuppkoppling, men jag skulle nog vilja säga att den krånglar oftare än blogger.
   /iet

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...